Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig tillåta att växa oss starka

Jag klipper aldrig rosen för att

njuta av dess smärta

Mina känslor smärtar mer

Varje litet andetag

som rosen andas

känner mitt hjärtas andetag

Men goda skördetider

väntar

om onda sticklingar fördrivs

trots vacker smärtas skrik

Jag är ingen plågoande

jag är dess trogna

coach

Villig att offra en enda vinge

för att gå tillbaka i förnedring

men aldrig dö

Kämpa för att nya vingar

växer ut i glans

Ingnting är omöjligt

för den som tror




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 14:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
mycket fint!
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Hebréerbrevet 12
Johannes 15

Tukt och aga föraktas i dessa dagar.
Men det finns en smärta som har en förädlande inverkan.
2008-04-09

  Mats Henricson
Oerhört stilfullt och elegant komponerat ! Bokmärker imponerad !
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP