Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägbeskrivning






Tankarna
tittade åt alla håll


hur skulle det bli nu

nästan som det varit
tidigare
svarade förnuftet

om hon nu bara tog sig samman
och ritade en ny karta

så slapp tankarna irra åt alla håll
och spilla medlidande eller hette det självömkan




Övriga genrer av Bim
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 15:41



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Tänkvärt, inspirerande!
2008-04-13

  Hildegun Relefors
Tänkvärt, inspirerande!
2008-04-13

  Lilla My* VIP
Så kloka ord!! Bokmärker meddetsamma!!!
Fint det här med kartan**
2008-04-09

  jardan
O så bra liknelsen med att göra en ny karta....den kommer jag att ha nytta av, tack
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim