Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnstörd

liken lever
sliter inälvorna ut
ur egna sår
igen och igen
dreglande bestar
förföljer mig
med lysande
vansinniga ögon
vaxkabinettet vaknar
stela dockansikten
vrider sig långsamt
svarta husruiner
roterar gistna
golv faller jag
genom avgrunden
oändlig
evighet
tick tack
river huden
i blödande trasor
slowmotion
repeat




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-10 00:05



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken mardröm!
Snyggt knåpat :))
2008-04-10

    Maria Malm
Kära nån..inte kan man sova gott i detta sällskap..
2008-04-10

    Melona
oj

jag hoppas att du fick en god nattsömn till slut iallafall
2008-04-10

  korpfjäder
Låter inte som det skulle gå så bra att sova i den miljön....
2008-04-10

  Connie
Oj, borde inte läst denna så här dags ;)
2008-04-10

    deb8
Vackert skildrad mardröm...kanske håller de dig vaken för att du ska skriva en text till oss i natten?:)
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren