Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

depression

observerar att
din skugga plötsligt täcker
en vidare yta




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 22:47



Bookmark and Share


  Anna H
Jag håller med Rosmarin här. Det är en mångtydig dikt.

Jag kan inte bestämma mig för hur jag ska läsa den. Jag kan tolka det som att någon annan som står för skuggan trycker ner mig i skorna och ju störra den personens skugga blir desto mindre blir jag.

Men å andra sidan så är kanske den där skuggan en tröst också. När jag behöver trösten som mest så är den som störst. Någon som vakar över mig, tar mig under sina vingar.

Det är det här jag tycker om med dikter, man kan läsa dem på sitt eget sätt.
2008-04-11

  Rosmarin
mångtydig...är det diktens du som orsakar depressionen? eller är det depressionen som gör \"duets\" skugga så stor?
2008-04-10

  Annmargreta
Kan det bero på att det alltid blåser i Götet?
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP