Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärleken

ur begynnelsen naken oförställd
till ursprunget stark och modig

ödmjuk gränslöst rådande
ärlig mot sitt hjärta

nu har vi belagt den med bojor
fördomar och tabun

tänk om ingen behövde vara
rädd för att älska sin nästa




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 790 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-10 12:20



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2008-04-12

  Mats Henricson
Bibliskt och gudomligt vackert ! Bokmärker omgående !!!
2008-04-11

  Bodil Sandberg VIP
Sanslöst bra om kärleken!!!!applåder!!
2008-04-11

    Lindizz
Kanon bra skrivet.
2008-04-10

  korpfjäder
Fin text det här. Gillar att det handlar om ursprunget... och egentligen finns nog inget att vara rädd för. Egentligen alltså.
2008-04-10

  mayhem and order
enkla vackra sanningar väver du ihop till det som ska vara just enkelt, att älska!
2008-04-10

    Melona
sanna och viktiga ord
men ändock svåra att leva efter
du är bra du!
2008-04-10

    Maria Malm
Åå..den var bra..
2008-04-10

  noname_realmind
Fantastiskt bra om kärleken!

Ja, tänk om ingen behövde vara rädd för att älska... sig själv eller sin nästa, eller någonting... vilken underbar värld vi skulle ha...

Rädsla och kärlek är som olja och vatten... går inte ihop...

**APPLÅD**
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren