Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att du inte kan se, det vi alla andra ser är en gåta i en klass för sig !


ögonfel

du föddes med ett ögonfel
min vän
annars hade du sett
det vi alla andra ser

du är omtänksam
så snäll och försynt
har den starkaste utstrålning
av oss båda

och du är vacker
den vackraste
fin, söt, sexig
du har allt

jag är stolt
om jag ens
får gå
i din skugga

doktorn pratar
om psykiska störningar
de gör allt så komplicerat
när det är enkelt

du föddes med ett ögonfel




Fri vers av vilsen
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-06-16 11:25



Bookmark and Share


    livräddaren
underbart bra gumman!
2005-06-16

  stella
Aha, denna sjukdom är ganska utbredd, men skolmedicinen ger jag inte mycket för...Här tror jag du kan agera doktor!
Fyndigt skrivet med underliggande humor!
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

vilsen