Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh goood


När saker inte blir som man har tänkt sig

Tänkte mig allt på ett sätt
jag var helt övertygad
planerna var uppgjorda
jag var helt bestämd på hur allt skulle vara

(konservatist; javisst)

därför blev chocken svår
därför hamnade nerverna på spänn
därför kände jag mig misslyckad
därför blev pressen större

därför gick det inte alls enligt planerna




Fri vers av Freckles
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-04-10 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles