Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut mig

 

Du är blott min längtan

för att jag inte låter det

vilda flyga.

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 481 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-11 08:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Låta sig falla och våga vara, låta det bli, talande i denna korta dikt!! Tar också till mig \"min insikt är min utsikt\" Gillar
2008-05-20

  friheten
mkt vacker
2008-05-18

  Lena Renman
Fler ord behövs inte. Bokmärkar

lena
2008-04-13

  Erik L
Bra skrivet. Ibland rymmer korta dikter väldigt mycket och jag tycker att denna är ett gott exempel på det.
2008-04-12

    ej medlem längre
Sanna orddddddddd enkelt och vackert skrivet, bra!
2008-04-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, så kan det verkligen vara...släppa ut mer och våga mer...annars förblir mycket i livet bara en längtan.
Vackert!/B
2008-04-12

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt utsläppt!
2008-04-12

  isabel louise
vackert!
2008-04-11

    Maria Malm
Insiktsfullt.
2008-04-11

  Ronny Berk
så i uppvindars längtan den vackert vältänkta poesin...
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund