Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande


I skapandets värld

växer jag mig stark

i min svaghet




Övriga genrer av eva m h
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 08:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Motsägelsefullt
som den mesta
sanningen!
Våga vara svag,
våga pröva det
oprövade....
2008-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Bland det bästa jag läst!
2008-04-11

    Maria Malm
Att lära sig utnyttja sin svaghet, se den som en kunskapskälla, blir en styrka.
2008-04-11

  Michaela Dutius
Att vara verkligt stark är att ha sin rot i svaghet
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h