Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid strandkanten

Intill havets strandkant
med saltstänkta vatten
vidrörs min vinterbleka
trötta hud av saltets
läkande droppar...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 13:02



Bookmark and Share


  papessa
längtar oxå efter havet
2008-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag måste ta mig dit någon dag.
Det finns verkligen läkedom i att befinna sig där.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP