Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran

när du gick din väg
om du hade vänt dej om
hade du sett mina söndergråtna ögon
hade du hört mina ensamhetsskrik
nej

för regnet öste ner
de blandades med mina tårat
och vinden
blåste bort mina rop

om du hade vänt dej om

men
de spelar ändå ingen roll
för jag har kommit över dej
ha
vilket uttryck




Fri vers av bitta
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-06-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta