Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk förfrågan

Jag sträcker mina fingrar mot himlen

och nyper försiktigt ihop

blundar och vill försäkra mig

- är det här på riktigt?




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-12 17:51



Bookmark and Share


    FAsA
Riktigt bra. Kortfattat och enkelt.
Ger mig nostalgiska bilder av mig själv liggandes på rygg på en äng och stirrar upp mot himlen. Det är kul att se hur man med så få ord och okomplicerade bilder kan beröra och ifrågasätta på samma gång.
2008-04-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärt och nära skildrat, med flera bottnar.
2008-04-14

    Bodil Sandberg
Så underbart fint om himlen och dess gåtor min vän!!!
2008-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Om det är Gud du menar så är svaret ja.
2008-04-12

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP