Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serenad för frusna fingrar


Du har ett hem någonstans
med en bonad på väggen
som saknar bild och text

en natt när du sover tungt
ska jag smyga in och brodera
dit ett par vingar med fingrar
som ännu darrar lätt
likt frusna fåglar på oktobers
höstgrenar

jag utesluter
orden,
färgerna
kan bara du välja
släpper
endast en tyst ton,
en tyngdlöshetens byggsten

går utan att lämna signatur
på dörrkarmen

om du söker vetskap
lösgör vingarna,
och räknar tankarnas kvarlämnade
ekvationer.













Fri vers av _Mian_
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 19:44



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tjusigt värre...

\"endast en tyst ton,
en tyngdlöshetens byggsten\"
- mystiskt skönords-måleri!

**applåd**
2008-04-13

  Maria Zena Viklund
vacker stämsam text att sjunka ner i, gillas!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_