Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melona till dig

okey du är långt borta någonstans i
cyberspace ändå lyckas du nå mig
med själen uppsprättad
så sjunger du mjuka tårar
i alla världens färger
spelar blues blå blå
och milda toner
skriker sorg
förtvivlan vänder ut
vänder in
Melona skriv för mig
and stand by me
snälla




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 21:40



Bookmark and Share


    deb8
Kan bara instämma med ett leende i hjärtat! Och vad fint du fångat henne..en riktig cyberprincessa!
2008-04-15

  noname_realmind
Finfin!! :))
2008-04-13

  Tina-sol
Melona är en härlig cybersyster. Och du är härlig som visar uppskattning. Underbart
2008-04-12

  korpfjäder
Fin hyllning till en fin poet!
2008-04-12

    tramp
ja...ja ! visst spelar hon värdbäst på saxofon...hon underbara melona !

så fint skrivet !
2008-04-12

    Melona
söööööööööööööötnos, tackar! :)
självklart, so darling I´ll stand by you...
2008-04-12

  stefan.g
Speciell.....
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren