Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it ain\'t me babe, it ain\'t me you\'re looking for..


Dylan could be wrong

tror du,
att du kan älska mig
trots alla mina brister?

jag är kvävande
och krävande
och tenderar att gå
för långt i min osäkerhet

och ibland bevakar jag
varje steg du tar

du är inristad perfektion
och varje sak du gör
lämnar mig andlös vid din sida

ibland tänker jag
att jag måste hålla fast
för mitt liv,

av rädsla att förlora dig
när jag innerst inne vet
att det enbart är ett
steg närmare att förlora dig

jag vill så gärna förstå
varför du nöjer dig med mig
när du kan få så mycket bättre

jag är ett nerköp, och jag
oroar mig för vad som händer
när du vaknar ur förälskelsen

jag tror jag lider
av nån form av faderskomplex
och förväntar mig att du ska dra
så fort du inser att jag är svagare
än du kan hantera

leave at your own chosen speed
jag skulle inte klandra dig
om du gav upp
för jag förtjänar dig inte

men fan vad jag älskar dig

you say you\'re looking for someone
who\'s never weak but always strong


jag hoppas så innerligt
att du kan älska mig ändå




Fri vers av Fröken Frida
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ojojojojoj får inte fram nåt annat
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida