Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version.


ett ögonblick

den sene
nattvandraren
och den tidiga
morgonflanören

möts i det
sparsamma ljuset
innan solen ännu
når över horisonten

dagar sammanblandas
utan hänsyn till noteringar
i agendor och protokoll

strukturer faller isär
imperier vittrar sakta

datumgränsen
betyder
i förhållande till
detta ögonblick

ingenting




Fri vers av Anders P VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 16:31



Bookmark and Share


  Roger VIP
Tycker att det är fullkomligt. Slutstrofen binder ihop dygnet och texten får ett helt perfekt förlopp
2010-09-29

    Bodil Sandberg
Jag helt enkelt älskar dina filosofiska texter AP!!!!
här möts nattvandraren och morgonflanören
och ögonblicket bjuder just..filosofi!!!!
2008-04-13

  andrasidan
Fantastisk text!!! Kanske kan du jobba lite till med sista versen, typ \"datumgränsen tar ingen hänsyn till detta ögonblick\"
Må!
Bengt
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP