Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vacklande Madame

Den vacklande Madames blotta tanke
att disciplinera de vildögda tigrarna
var en löjlig företeelse.

Den onaturligt komplicerade tvångströjan
satte av erfarenhet kärleken härskande,
men var menad att smälta ihop med nazi-sympatier.

Lösa klirr rev sönder tystnaden.
Vädjande om svartsjuka och upprördhet. Vridande - vältrande.
Alstrar desperat höjda röster med färgade beskyllningar.

Knäsvag blir den som ligger berusad
i en köpt playboys krossade händer.
En sorts brustenhet som också tillhör det nervösa fostret.




Fri vers av Liamet
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liamet
Liamet