Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill

hitta ingången
till världen
där allt försvunnet
är




Fri vers av Issand. VIP
Läst 766 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-04-13 23:19



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
gör du det så blir det inte försvunnet längre!
2008-10-09

  Burn
"ich will"

bra, den här gillar jag.
den andas liv.
2008-10-07

  Doktor Vinter
varför är den här så jävla bra?
2008-10-03

  Sladjana Zubcevic
" jag vill

hitta ingången
till världen
där allt försvunnet
är "

V A C K E R T
2008-08-02

  Eunice
den var bra.. \'där allt försvunnet är\'
2008-05-02

  Tove Meyer VIP
insiktsfullt och tänkvärt...
2008-05-01

    Skrivarn
Jag med, hoppas det finns mer kärlek där
2008-04-22

  RADIOANSIKTE
Jag vet inte varför (läser av någon anledning mest dikter av människor som skriver långa dikter?) men jag blev förvånad över att denna var så kort och den är bra och jag tycker om den.

Och den här kommentaren är väldigt givande ;)
2008-04-20

  Flickan utan vingar
Otroligt hur du kan fånga så mycket känsla, i så få rader...
Grymt :D
2008-04-15

    hate
aaah! denna var jättebra!
2008-04-14

  Elisabeth VIP
Jag vill också.
Hur fint uttryckt som helst! Med få ord öppnar du upp en dold universum.
2008-04-14

  korpfjäder
Oh vilken fin text! Att hitta dörren till allt det där som försvunnit... mm!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP