Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma ängder

och i drömmarna
dansar vi över
tomma ängar

där har vi en chans
där lyssnar du
på mig

i mina drömmar
är vi ett oss

i dina drömmar
är jag bara
inte alls

och när jag
drömmer om dig

kan jag inte
tänka klart




Fri vers av virre
Läst 783 gånger
Publicerad 2008-04-14 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre