Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet

Den tomhet du lämnade
är så stor att ingen kan se den
Ingen kan känna den
förutom jag

Kan du känna den
Eller överhuvudtaget se den

När våra blickar möts
ser du tomheten
ser du frågorna i min blick
ser du inte hur mycket jag behöver dig

Känner du inte kraften
kraften som försöker dra oss samman
men som inte är tillräckligt stark

Hur mycket jag än försöker
räcker det inte till

Jag behöver dig
ditt stöd
din kraft
exakt allt som du har


men mest av allt behöver jag
den killen som du en gång var







Fri vers av greeneyes
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-14 23:28



Bookmark and Share


  mollypop
one word honey
UNDERBART!
2008-04-16

  Gunilla VIP
Tomheten
är TOM!
Du lyckas
beskriva det
SÅ bra!
2008-04-14

  camillala
du är inte ensam
sorgsen text dock bra skriven!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes