Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsbrist

frys
frys all tid
mitt liv
är en väg kantad med tistlar
och jag måste hinna
att inte sticka mig




Fri vers av mariaveronica
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 12:19



Bookmark and Share


  C.Källner
Fyndigt!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mariaveronica
mariaveronica