Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud emot hud

Din smekning
emot hud
våra hudars
tysta längtan..
av varandra

mare




Fri vers av mare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 12:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En text som är som en smekning i sig, sensuell...
2008-04-19

  Freeman
Borde sova...men jag kan inte sluta läsa dina dikter...dom är så vackra!!!
2008-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Whisper...Touch...Tender...(Code Blue)
2008-04-16

    Maria Malm
Enkelt och fint skrivet om något stort.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP