Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek för evigt....min älskade son.....


Alltid

För alltid kommer
du att finnas
djupt därinne..
själens avtryck
själarnas förenade
band alltid knytna..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 14:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Outplånliga intryck...
Ibland skulle jag önska att de inte fanns där.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP