Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterdoft

stjärnklar himmel
blomsterdoft och fågelkvitter
kom min älskade

upplev
sommarnattens hetta
mellan mina svala lakan
låt blomsterdoften
blandas med älskog
låt oss leta efter
svaret
bland stjärnor och kometer
och svarta hål

stjärnklar himmel
blomsterdoft och fågelkvitter
kom min älskade




Fri vers av Lindan
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-06-18 02:08



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
ja va bra!
känsligt, ryslyckligt å sunt kärlekspoem, skulle vilja uppleva sånt... nån gång i framtiden el´ så.
2005-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan