Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
not:jag älskar


KÄRLEKSLOOP

Att älska dej
är att
betalat
fastspänts
väntande
i skräckfylld förtjusning
på att
slungas iväg
i en våldsam
berg-å-dalbana


Och
njuta av
varenda sekund.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 15:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag är livrädd för berg&dalbanor men denna verkar helt ok!;)
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth