Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceantal- Att höra dig älska


Jag glömde för
en stund att
komma
ihåg det där om
kärlek

Och alla ord
blev så
stora

När du sa
dem, och la
dem
vid min
kind


Det finns
något oceaniskt

Som bara
hjärtat
kan förstå

I orden




Fri vers av Suzan
Läst 629 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-16 18:24



Bookmark and Share


  aol
så vackert läs min dikt .älska, som ett kompliment till din egen
2008-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Något så överväldigande - vilket ju Oceanen och havet är...

Vackert, Suzzie!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan