Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster med en myras anletsdrag

Fallen fjäril,  

     blott ett minne nu

Ett liv slocknat,

     ett annat kan fortsätta lysa

Vacker ängel störtad,

     trasig vinge föll

Monster,

     med en myras anletsdrag

Äter sin middag,

     sitt lik

Fjärils sista andetag bortblåst,

     som av vinden

Skymning tar stilla vid,

     dimma skuggar en mördares

     sista offer

 




Fri vers av Taurus
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus