Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig frihet

Ständigt betraktad

av tomma pappersögon

från väggarna. Tror sig

veta vilka

färger som ler och vilka

rosor som talar. Spikar upp

trollkors som skydd

över sömnen och målar

i spegeln

sin mask, sitt skal. Trots att

hon andas mardrömmarna och

flyr under lakanen. Förflutet

hemsöker i varje

nerv, varje cell, varje

minne.

 

En bur, ett helvete,

aldrig frihet




Fri vers av Taurus
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 20:40



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Det står att man ska undvika kritik i stil med \"fasen vad bra\"
Men det är det enda som går igenom min hjärna när jag läser den här dikten så...

Fasen vad bra!!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus