Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odöpt



kalla mig vid inget namn
kalla mig om natten då mörkret täcker sanning
låt mig vandra naket
lystet
utan lögners vridna vinklar där mantran gömmer sorg
där malen stimmar brus; väver tröst
så kalla mig vid inget namn
kalla mig vid intet




Övriga genrer av Smultris
Läst 816 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-04-17 09:52



Bookmark and Share


  Manal
bra skrivet, mystiska ord
2008-05-31

  frig
den här är så fantastisk. Innehållet gör ont. Språket och orden flyter vackert.
2008-04-20

  Rakel Lorner
Det är en liten gammeldags ton i den här som jag verkligen gillar. Öppningfrasen är super:

kalla mig vid inget namn

Jag tror det är den som skapar klangen. Jag läser högt med \"Ring, klocka ring\"- röst. En andäktig upplevelse påhär på söndagmorgon. Bra jobbat!
2008-04-20

  Ola Rydberg
Starkt och svart
med en aningens sårbarhet
2008-04-19

  Sländan
Jag håller med MadinSane om just den formuleringen, annars är det en underbar text stumpan! *lav*
2008-04-17

  Manal
en speciell känsla finns i dessa ord.
2008-04-17

  Carola Zettergren
Fenomenalt!!!
snyggt poetat av dig!!!
2008-04-17

  Lena Krantz VIP
Helt fantastisk läsning med svart melankolisk känsla.
2008-04-17

    Melona
intet,

det här var snyggt och med djupt innehåll!
tack!
2008-04-17

  rebecca d
eftersom namanet uttrycker ens personlighet..uttrycker denna den yttersta förtvivlan...och man blir bara glad att den i alla fall uttrycks!
2008-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom var ju den ursprungliga tanken bakom dopet inte att man skulle få ett egennamn i samband med det, elelr att man skulle döpa spädbarn.
2008-04-17

    deb8
SNYGGT!!!
2008-04-17

  aftermath
snyggt i var strof
njutning att läsa
2008-04-17

  madinsane
jag vill kalla dig allt.

jag skulle vilja läsa: \"kalla mig inte vid namn\"
eller rättare sagt, jag läser den så.. det blir så i min skalle.
därför hakar jag upp mig där. texten i övrigt är SMULTRIS!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris