Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårblommor






Ögonen
blev själens
humlor och bin


pollinerade
alla sinnen


fyllde henne
med ett hav
av naturens
skönhet



öar
av storslagen
anspråkslöshet

i gräset
gnistrande av daggdroppar




Övriga genrer av Bim
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-17 11:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
visar på rikedomen genom sinnen....
berikar och inspirerar!
2008-04-19

  Tabes
Hänförs och applåderar!
2008-04-18

  Lilla My* VIP
Vackert, finstämt...*läser igen*
\"öar
av storslagen
anspråkslöshet

i gräset
gnistrande av daggdroppar\"
2008-04-17

  karenina VIP
vackra ord som skapar ögonfröjd.
2008-04-17

  Carola Zettergren
Sagoklikt!!!underbart fint poetat av dig!!!!
applåder i massor!!!
2008-04-17

    Maria Malm
Å, jag fick samma känsla när jag läste din fina dikt, som när jag var ute och och cyklade nyss bland vårblommorna.
2008-04-17

  Elaine.S VIP
Visst är det så att våra ögon kan förmedla till sinnena , vackert beskrivet.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim