Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solfångare

ur evighetens brännande sol
lågade savannen
strök sig efter marken
svedde jorden
under lejonens tassar
smidiga
djuriskt levande
kroppar
framåt
kastar döden
åt gamarna




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 428 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-17 13:00



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Oj! stark poesi..het och levande ända in i döden..
2008-04-18

  korpfjäder
Som att se en film av Klum, visst heter han så, naturfotografen...
men också en illustration av hur det kan gå till när människor ska dela verklighet...
2008-04-17

  noname_realmind
Savanniskt vackert! :-))
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren