Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku


På en skyddad plats

mandelträden i full blom


– fram med kameran




Bunden vers (Haiku) av Blomster
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-17 18:11



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aaaaah...säger jag som kreativ kommentator...;)
2008-04-18

    Noomi
åh jag vet att du är bra med kameran..;)
snyggt haikuat..
2008-04-17

    ej medlem längre
Mångtydig ... men jag tror man ska bli på gott humör av den.
2008-04-17

  Spider
Kan nog se det fottot framför mig... bra!
2008-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det Blomster,
avbilda vårens milda
framfart, hel klart!!!
*****************
2008-04-17

  Rosmarin
bra haiku med snygg oväntad knorr

och det finns en fin motsättning där mellan den skyddade platsen i första raden och kameran i slutraden; kamerna som ju innebär att den skyddade platsen kan bli väldigt offentlig
2008-04-17

  thyra
Fin slutknorr!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse