Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik i kubik




Dina händer särar mina länder

Och jag vill


Din tunga letar efter safter

Och jag njuter


Du smakar på min champagne

Och jag skälver


Du tränger in i min djuphavsgrotta

Och jag kvider


Du sprutar glasyr på min tårta

Och jag är tillfredställd




Fri vers av darque
Läst 653 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-18 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darque
darque