Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moln

idag for molnen

på himlen så snabbt förbi

att folket undrade


Vad är det som de inte vill se?




Bunden vers (Haiku) av svartasfalt
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-06-18 20:00



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Annorlunda och smart fundering. Blir en favorit!
2005-06-20

  Nic
Här hade himlens de mest fantastika färger, så jag tror tvärtom att molnen ville frömedla så mycket som möjligt i sin färgprakt
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt