Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivstartstress

Klockan tickar mot

mitt hjärta

bränner däck

tjuter

bildar rök av avgaser

runt min kropp

Blodet tjuter brinner eldas

kvar blir bara svarta

streck ------

STRESS




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-18 14:48



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fångar stressen i ett nötskal...!
2008-04-19

  papessa
stressigt värre
2008-04-18

  Carola Zettergren
YESSSS!!! snyggt!!!
2008-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Var rädd om lilla hjärtat, Starlet O\'Hara.
2008-04-18

  aol
starka rader du gav stressen ett ansikte bravo
2008-04-18

    Maria Malm
Så snyggt du sätter ord på känsla av stress!
2008-04-18

  isidore
Mycket trevlig rytm. Gillar särskilt att blodet \"eldas\"
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP