Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en viol, min älskade

 

Det är när du tilltalar mig

som jag ryggar

ett litet steg tillbaka

 

och låter vinden

få svara i mitt ställe

 

© Birgitta Wäppling, 19 april, 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-19 20:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Än en gång slår du dig själv i den poesins lätthet som är ditt kännetecken!
2008-04-21

  Tabes
Funderar länge på vem \"jag\" är. Trivs med att inte komma fram till något slutgiltigt svar.
2008-04-20

    Diktarminna
Denna är ju helt underbar...! Helt betagen sitter jag här och njuter av dikten. Tycker mycket om att det finns flera tolkningsmöjligheter...!

Lång, ljudlig och varm applåd!!
2008-04-20

    Maria Malm
En skönhet är denna dikt..kan tolkas på flera sätt..
2008-04-20

    JJ VIP
Gillar det lite svävande men ändå så klara i dikten, vackert! Mvh. JJ.
2008-04-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Birgitta!

Vacker dikt, om våren, i våren... hälsar vännen Fredrik
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP