Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maken gick bort och livet tycktes slut även för mig. Vi hann avsluta vårt gemensamma liv genom en dag med bara samtal. Han ville min kärlek, han ville jag skulle leva till 100%.........


Länge leve kärleken

När det händer, det händer med besked

plötsligt så fanns han här bredvid

en varelse med kärlek i blick och i hjärta

som kan lindra min svidande smärta.

Gråten har inte tystnat och sorgen är stor

men i mitt hjärta åter kärleken bor.

En varelse sänd till mig ger stor lycka

och kan mitt innerst rum åter smycka

med kärlekens tankar och frid

Livet är åter mer lycka och mindre strid.

I sin himmel sitter maken och ler

han ville jag skulle älska mer. 

Han ville mitt liv till hundra procent

och nu har kärlekens låga åter tänts 

Länge leve kärleken! 

 

 

 

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP