Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelets regler

stora affärer
görs upp under
förment vänskapliga
ritualer där
kroppsspråkets
lögner slipats
till fulländning

trovärdighet
ett uttryck
som redan
sedan länge
urlakats på
sitt innehåll

imperiers
uppgång och fall
hänger på
hur nära gränsen
du dristar dig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-04-19 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP