Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som leder till kärlek i evighet




Kärlek ända in i dödens mörker

Två hjärtan klappar upphetsat av kärlek

drömmar om en natt

som aldrig glöms

i två älskandes huvud befinner sig

den natten förbinder man och kvinna

ända in i dödens mörker

en kärlek som varar in i evigheten

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-04-19 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn