Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens olika ansikten

I sorgens svarta
omfamnad av det kalla
hopplöshetens grepp av
mörker outhärdlig svår..
suddas sakta ut
av livets tid..
till ljusare grå
sorgens ansikten..
målad i livets alla nyanser


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 16:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker och mycket sann!
2008-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Och glöm inte vad Ted sjöng:
\"I den stora sorgens famn finns små ögonblick av skratt\"
2008-04-19

  Larz Gustafsson VIP
As time goes by blir det svarta liksom utspätt.
Tyvärr blir vi själva grå.
(\"We fade to grey\").
But that\'s another kettle of fish...
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP