Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ett av alla brev en av alla böner som aldrig kom fram

fan gud

jag vet inte vart jag ska ta vägen längre
jag vet inte vart alla ord har tagit vägen
jag vet inte om du förstår
men snälla
bara lyssna
bara hör mig
okej?


för fan vad jag faller gud
fan vad jag faller
bara tappar greppet om verkligheten
för jag är inte mig själv längre
det är jag inte gud
och jag hittar bara inte tillbaka till det jag ska vara


förstår du?
hör du?
lyssnar du?

2 minuter av din tid
gud
det är allt jag begär


och jag vill bara ha svaren på
alla frågor
varför svarar du aldrig mig gud?
du ska ju vara där
du ska vara där ingen annan är
när jag faller ska du vara där
lindra fallet
få mig att resa mig upp på nytt
varför är du inte där för?

gud
jag gråter igen
jag som inte har gråtit på månader
jag som har varit stark och bara stått emot allting
bara varit bra och stark och mig själv
osårbar
men nu gråter jag som ett barn
och inte fan slutar det
det slutar aldrig
kan du få det att sluta?
bara allting
bara alla tankar som snurrar
bara allting som jag inte får ut ur huvudet
allt som bara fastnar på mina ögonlock
ta bort det
alla ord som fastnar på min tunga
i min strupe
bara få ut dom

och jag när jag faller
bara få mig att stanna
få mig att sluta ramla


fan gud
hjälp mig


/M




Övriga genrer av M.K. Jonsson
Läst 757 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-20 00:09



Bookmark and Share


    Sanera
Damn vad bra skrivet, jag älskar den!
Bokmärkt!
2008-10-20

    vemod
så otroligt stark!

den var så ärlig och rakt på sak.
jag kunde riktigt höra förtvivlan i orden!

super!
2008-08-31

  julia.s
jag älskar den här.
bokmärkt.
2008-08-03

    En klar stjärna
Så vackert du har beskrivit den uppgivenhet man ibland upplever. ... Då man skriker .... skriker .... och skriker .... när man gråter och hela kroppen vajar .... men ingen hör .. ingen lyssnar ... inte ens Gud! ..... Och då ska man tro på \"Fotspår!\"... Aplåderar // Helen
2008-04-20

  Vanja-Kristina Morgell VIP
Jag ar helt overtygad om att den bonen hittade hem! (Skriver fran en utlandsk dator, sa nagra bokstaver saknas...)
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson