Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för att jag gör såhär för att jag alltid slutar här för att jag ger upp förlåt gud jag tycker inte heller om mig själv längre


för visst känns det bra att veta att man har försökt, men jag har försökt nu - och misslyckats

för jag vill kunna skriva
något som betyder något
jag vill kunna skriva
en blind mans öde
en stum mans ord

jag vill kunna skriva något
som får den som ligger
att resa sig igen


jag vill skriva något
som får ett brustet hjärta
att bli helt
att bli bra igen

som får en vilsen pojke
att hitta hem




jag vill skriva något
som betyder någonting
bara någonting alls



jag vill ge någon hopp
någonting att tro på



jag vill skriva
allt det där
som får någon att må bra igen
som får någon att skratta
gråta
eller bara känna något

jag vill skriva något
som betyder någonting
(bara någonting alls)




och det kan jag inte




så gud
jag slutar nu
för vet du vad

misslyckande gör ont
ont i själen
och lite i hjärtat




men allra mest
bara inuti någonstans
bara inuti överallt




Övriga genrer av M.K. Jonsson
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson