Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en titel på livet kanske...


det du kan bra
är en gåva
du fått till skänks

om det används
för att hjälpa andra
att få det bättre

så har gåvan
fått sitt syfte
en mening

att osjälviskt
vidareförmedla
hjälp

till andra

gör gott i själen

hos många

värmer hjärtan




Fri vers av glittertindra
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-20 18:39



Bookmark and Share


  "Silver"
Vacker och mycket sann tanke, som verkligen skulle kunna vara en sorts titel på livet.
2008-04-24

  Carola Zettergren
Så sant..fint poetat!!
2008-04-23

  Tabes
Absolut så! Väl formulerad sanning.
2008-04-22

  Ronny Berk
så finskrivet om vänskaps vara...om den mångfalda glädjens gåvors värden...ja...
2008-04-22

  Lilla My* VIP
En stark text!! Att förmedla godhet vidare i världen!
2008-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Så är det!
Gott, väl, skrivet!
Både för oss och
för livet!
2008-04-20

  Mangal VIP
Går rakt in. Starkt. Väl uttryckt!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra