Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ord ur hjärtat

Det var några ord

Jag har känt till dem sen jag var liten

Uttalat dem så många gånger

Men aldrigt riktigt menat dem



Jag undrar

Kommer jag nånsin höra någon annan

Säga de orden till mig?

Alla säger

\"Vänta, du är ung, du kommer hitta någon så småning om\"



Tänk om jag inte gör det?

Tänk om jag förblir

Ensam hela livet..?


De orden

Jag hopppas jag kan mena dem någon dag

Att jag inte överanvänder dem





\"Jag älskar dig\"




Fri vers av Loviza
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 19:51



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Har också tänkt på det... =\' (

<3
2008-04-23

  häxanmara
De är klart att du kommer
hitta den du kan säga
dessa ord
till...vänta du bara...
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza