Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad världen behöver


Vad världen behöver

är inte fler som kan sig brösta

utan fler som har förmågan att trösta


Vad världen behöver

är inte fler som kan riva och klösa

utan fler som kan konflikter lösa


Vad världen behöver

är inte fler hårda ord som orsakar smärta

utan fler mjuka ord som smälter ett fruset hjärta




Övriga genrer av eva m h
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-20 23:07



Bookmark and Share


  Anjeska
Nice diktat! Som många av dina alster du skrivit! Du får liksom till det mest hela tiden:-)
Du är en poettalang!

Kram
2008-04-21

  karenina VIP
du det här var en mjuk och klok uppmaning!
2008-04-21

  Michaela Dutius
Så finstämd och lyrisk
2008-04-21

  thyra
En sådan värld voro en önskan! Fint tänkt och skrivit!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h