Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans ofattbara

Kan man gå på moln

det sägs så

Fast jag går nog på

glödande kol

det känns så

vackert glödhett skimmer

men ingen smärta

bara lycka

Mina tankar försöker att landa

men jag flyger ännu

med ruset

det kan nog vara så

att all min längtan

är nu sann




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-21 13:49



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Glädjespridande text.
Gratulerar (till vårkänslorna (?)).
:)
2008-04-25

    Noomi
härligt rusigt vackert..
2008-04-22

  albertina
Grattis min lilla poet vön det är du ve´rkligen värd =)
vet inte om jag redan kommenterat din dikt.
Kan man gå på moln det säga så
Fast jag går nog på
glödande kol
det känns så
Bravo där ;)
2008-04-22

  Lena Krantz VIP
Ja är skimrar det minsann!
Vad roligt!
*ler brett*
2008-04-22

    JJ VIP
Vackert och lovande! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-04-22

  papessa
lyckosten
2008-04-21

  Larz Gustafsson VIP
\"Walk on fire if intends\" (The Doors)

Det viktiga är ju att du hittat hamnen. Och famnen.
2008-04-21

  mayhem and order
Första fem raderna biter tag med sin underbara musikaliska form, resten hakar liksom bara på. Riktigt gott:-)
2008-04-21

    Lindizz
härliga rader..
2008-04-21

  Louise. J
Bra skrivet.
2008-04-21

  Carola Zettergren
AHHH underbart poetat!!!
2008-04-21

  Inkarasilas
Sagolikt kär och lycklig som ett Rosa hubbabubba, ber att få överräcka ett gäng blomster, nice nice. *gnisslar tänder* Verkligen skönt att få läsa lite lycka för en gångs skull *svär* Ja, sprider leenden gör du *räcker ut tunga* Jättegrattis från djupet av min brunn! Det är du värd.*smack*
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP