Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

granarna skriker grönt

korparna breder sina vingar

svarta

blå vida mörkret stilla

lyser solen

lyfter

alla älskade

som du




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-21 17:53



Bookmark and Share


  korpfjäder
Åh. de älskade korparna. Känner värmen!
2008-04-21

  aol
underbar dikt känner ett tyst svävande av vingslag över skogar
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren