Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt undan sanningen



Oroat såg du in i mina allvarsamma ögon
Du visste
att jag hade något viktigt att säga dig

Men innan orden hann fram till min tunga
slet du bort dem
med heta kyssar

Du smet




Fri vers av Susanna
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-06-19 20:48



Bookmark and Share


  The Stargazer
Du beskriver det jättebra.
Ordvalen, upplägget,
meningsuppbyggnaderna,
ja allt är perfekt !
 
2005-06-21

  BaraEnFlicka
så e det lätt o smita när man inte vill veta!
2005-06-20

  swimsus@gmail.com
Vilken otroligt härligförklaring!! Så är det ju!! Vilken fegis!*
2005-06-19

  Ola Rydberg
gillar skarpt
sista raden
super
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna