Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti..

Osynlig
fast nära..
inuti mitt
hjärtas rum
där du bor
synlig med
din kärlek..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-22 00:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt beskrivning av en kärleksrelation.
Applåd och bokmärke.
2008-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek som förkroppsligar, gestaltar och synliggör.
Sådan är äkta kärlek. Den tar sig konkreta, påtagliga uttryck och är inte en flummig abstraktion.
2008-04-22

  Gunilla VIP
Synlig och osynlig,
dold men ändå
uppenbar!
Finstämt!
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP