Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En omgång till

Som en häxa på bål
vi skrek alkohol
vid varje bord de ropade skål
kom här och sätt dig och drick vad du tål
kom här och sätt dig och ta dig en skål

Ja, broder och syster
var inte dyster
drick tills ni ej kan stå upp
och fader och moder töm bägaren din
drick dig berusad och bli som ett svin

För i denna sal
finns ej nån moral
här lider vi alla av helvetets kval
för det som ska hända, händer ändå
även om man glömt om haspen är på

För i morgon vi glömt
vad vi har gömt
och hur många bägare som vi har tömt
och det är ej lönt det är bara skönt
att veta att gräset i morgon är grönt

För då kan vi ju slappa
och kläderna lappa
och sedan så kan vi ju börja upp tappa
ölet ur vårat bärbara krus
så vi kan åter fylla vårt rus

Så, spotta ut snuset
ta dig ur gruset
smaka ett glas ifrån huset
vi bjuder dig gärna på en omgång till
om du bara dricka, ja med oss nu vill




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tärningen är kastad
Läst 560 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-22 17:00



Bookmark and Share


    Sexologen
så jäkla bra det kan bli.mvh sexologen
2008-06-13

  Thommy
Komisk dryckesvisa.
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad